Breakfastburrito met scrambled eggs met Beemster Jong Belegen

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 10 min. + 5 min. oventijd.

Ingrediënten

  • 4 zachte bloemtortillas
  • 4 eieren
  • 50 ml melk
  • 20 g groene kruiden (bv. peterselie, dragon en bieslook) naar keuze
  • 25 g roomboter
  • 8 plakken Beemster Jong Belegen 48+

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan ook in de koekenpan in plaats van in de oven.
  2. Klop de eieren los met de melk en peper en zout naar smaak. Snijd de kruiden fijn en meng door het ei.
  3. Smelt de boter op laag vuur in de koekenpan en bak hierin het eimengsel op laag vuur. Roer regelmatig en laat het ei niet kleuren. Het is klaar als het ei gestold is, maar nog wel vochtig.
  4. Beleg de warme tortilla’s met elk 2 plakken kaas en verdeel het roerei erover.
    Vouw de zijkanten van de tortilla’s naar binnen en rol zo strak mogelijk op. Halveer schuin.