Borrelgerecht. 10 stuks. Bereiden 5 min.
Ingrediƫnten
- 200 gram gemengde noten
- 1 zakje zoute sticks (evt. gevuld met kaas)
- 200 gram Beemster Royaal Grand Cru, in blokjes gesneden
- 20 stuks mini fuet (ongeveer 2 tapasbakjes)
- 100 gram Spianata Romana
- 10 cornichons
- 10 Amsterdamse uitjes
Keukenspullen
- 10 bamboe puntzakjes
- 10 cocktailprikkers
Bereiden
- Leg de 10 zakjes klaar. Doe hier eerst de gemengde noten in en steek hier twee zoute sticks tussen. Leg hier 3 stukjes Beemster Royaal Grand Cru en 2 mini fuet bovenop.
- Vouw een plakje Spianata Romana dubbel en rol deze dan op. Steek deze tussen de kaas en fuet.
- Rijg een cornichon en een uitje aan een prikker en steek deze in een van de stukjes Beemster Royaal Grand Cru.
- Serveer de partyzakjes op een feestje of andere gelegenheid.
Nog opzoek naar andere inspiratie? Neem dan een kijkje op onze receptpagina.