Caesar-sandwich met krokante kip & Beemster Oud

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 2 el arachideolie
  • 2 gepaneerde kipschnitzels
  • 8 plakken ontbijtspek
  • 2 trostomaten
  • 4 Italiaanse bollen
  • 100 g romainesla
  • 4 plakken oud 48+
  • 4 el caesardressing

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in ca. 5 min. op middelhoog goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd de tomaten in plakken. Snijd de schnitzels in dunne schuine repen. Snijd de broodjes open en beleg de onderste helften achtereenvolgens met sla, kaas, spek, tomaat en kip. Besprenkel met de dressing en dek af met de bovenste helften.

Benieuwd naar onze andere recepten? Kijk dan hier.