Voorgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 4 kleine tortillawraps
- 125 ml crème fraîche
- 2 el truffelmayonaise
- een snufje knoflookpoeder
- 1 middelgrote rode ui
- 100 g champignons
- 100 g cherrytomaten
- stukje van ca. 75 g Beemster Jong
- rucola voor garnering
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 5 min in de oven tot ze krokant zijn. Is jouw bakplaat niet groot genoeg? Bak de wraps dan in twee keer.
- Meng ondertussen de crème fraîche, truffelmayonaise en knoflookpoeder door elkaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de champignons in dunne plakjes en de tomaten in partjes. Rasp de kaas.
- Neem uit de oven en besmeer met het crèmefraîchemengsel. Verdeel de champignons, tomaten en ui erover en bestrooi met de kaas
- Bak nog ca. 7 min. in de oven. Neem uit de oven en bestrooi met de rucola. Snijd vlak voor het serveren in puntjes.
Serveertip
Lekker met extra veel truffelmayo.
Bereidingstip
Kan ook gemaakt worden met Beemster Extra Belegen