Tosti kapsalon met Beemster Belegen

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 1/2 el olijfolie
  • 250 g shoarmavlees
  • 2 tomaten
  • 6 plakken Beemster Belegen 48+ (pakje 150 g)
  • 8 sneetjes wit casinobrood
  • 50 g fijngesneden ijsbergsla
  • 100 ml knoflooksaus

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak het shoarmavlees in ca. 8 minuten bruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de tomaten in plakjes.
  2. Verdeel de helft van de kaas over de helft van het brood. Snijd de plakken kaas eerst bij zodat het goed past. Verdeel het vlees hierover. Verdeel de plakjes tomaat en ijsbergsla over het vlees en dek af met de rest van de kaas.
  3. Leg de andere plakjes brood erop en druk even voorzichtig aan. Bak in 3 minuten krokant in het tosti-ijzer. Serveer met de knoflooksaus.