Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min.
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood
- 2 plakken Beemster Geitenkaas
- 2 groene asperges
- 1 snoeppaprika
- ½ sjalotje
- 1 el mayonaise
Bereiden
1 Beleg 1 snee brood met 1 plak geitenkaas. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en halveer ze in de lengte. Leg de asperges op de geitenkaas.
2 Snijd de snoeppaprika in plakjes en leg op de asperges. Snijd de sjalot fijn en strooi erover. Leg daar weer een plak geitenkaas en de tweede snee brood op.
3 Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrijk de buitenkanten van de tosti met de mayonaise en bak de tosti in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege en doe eventueel een deksel op de pan. Zet het vuur lager als de tosti te donker wordt, maar de kaas nog niet gesmolten is.